Regressietherapie

Regressie / SoulKey Therapy®

SoulKey Therapy, ontwikkeld door Martin Petersen, is een zeer krachtig hulpmiddel dat door de meeste cliënten als een levensveranderende ervaring genoemd wordt. In één sessie kan het meer trauma’s oplossen dan andere therapie vormen zoals o.a. gewone hypnose. Het geeft meer doel in je leven, vertrouwen in jezelf en inzichten.

SoulKey Therapy bestaat uit de volgende onderdelen:

– Geavanceerde vorig leven regressie (Advanced past life regression)
– Reizen tussen levens (life between life)
– Communicatie en toegang tot de ziel! (Soul access)

De aanpak en het zielenwerk hebben alleen te maken met het geven van de beste kansen voor de cliënt om dichter bij haar of zijn eigen ziel en bewustzijn te komen en te profiteren van een maximale zelfontplooiing.

De Soul Key-therapie is als het waren een multi-therapie, die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft voor een cliënt.

Een vroeger leven, de open haard plek, het contact met de ziel, de spirituele gidsen of in het leven tussen levens is een geweldige spirituele ervaring. In een sessie kan je precies naar het pad geleid worden wat antwoorden kan geven op de meest prangende vragen.

Vorig Leven Regressie (Advanced Past Life Regression)

De ervaringen uit vorige levens kunnen zowel geweldig als leerzaam zijn.

Veel mensen verbinden Life Between Life-technieken met Dr. Michael Newton en zijn bestverkopende boeken. Ongetwijfeld heeft Dr. Newton veel punten verbonden, maar technieken die vergelijkbaar zijn met die van hem waren allemaal al in de jaren dertig ontwikkeld.

Ons menselijke soort is altijd een uitdaging geweest en vraagtekens bij ideeën over wat er na de dood gebeurt, is er een leven na de dood en worden we herboren.

SoulKey is een neutrale religie en eerdere overtuigingen en zal iedereen, die daar voor open staat, enkel de waarheid in hun leven bieden.

Ons leven tussen levenstechnieken brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je zielen raad – als je veronderstelt wordt daar ook te zijn.

Kenmerken:

 • Loslaten van trauma’s
 • Sluit opnieuw aan met je ziel bewustzijn
 • Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt gekozen
 • Spirituele upgrade en vinden van je missie in het leven
 • Structuur van ziel groepen (door vele vertaald als thuiskomen)
 • Spirituele begeleiding
 • Herinneren van vergeten vaardigheden en kennis
 • Inzicht in de oorsprong en het doel van de ziel

Deze technieken in combinatie met de andere tools van SoulKey maken deze reis tot een van de reizen die je leven zullen veranderen en hoe je het leven waarneemt.


Als ziel bent je namelijk niet beïnvloed door fysieke en/of lichamelijke problemen waardoor dat een reden is dat sommige mensen fysiek zullen genezen door zo’n vorig leven ervaring. Ook het feit dat de ziel het soms ook nuttig vindt om je te verbinden met die issues uit een vorig verleden, zodat er een les uit geleerd kan worden. Een spirituele zoektocht openen zodat je datgene waar je naar zoekt volledig kunt begrijpen.
Past Life Regresion is niet alleen tijdreizen, er is zo veel informatie in al die levens dat je onderbewuste geest of ziel wil dat je dit ziet of ervaart.

Begrijp de zielsafspraken, neem kennis mee terug, ervaar hoe u dat leven verliet, snijd het zilveren koord door dat u verbindt met dat specifieke leven, accepteer de kennis en neem alleen de goede lessen, vaardigheden en kennis met u mee terug. De ervaring alleen al is krachtig. En de manier waarop het wordt gedaan, zorgt ervoor dat u alles krijgt wat er voor u klaar ligt.

Communicatie en toegang tot de ziel

SoulKey verbindt je met jou ziel, en als ziel is dat iets op een hoger niveau.

De communicatie is op verschillende niveaus

 • Met zielen waar je contact mee hebt gehad in vorige levens
 • Met dierbaren die zijn overgegaan in dit of vorige levens
 • Met andere zielewezens of entiteiten die verbonden zijn aan jou
 • Communicatie met jouw Poortwachter, welke je elke keer ontmoet als je naar de “andere” kant reist
 • Met je Spirituele Raad
 • Met de zielen van mensen die een onderdeel zijn van uw huidige leven

Tijdens deze communicatie zal je een natuurlijk en gemakkelijk kanaal zijn voor communicatie of interactie met andere wezens. Het zal je informatie, duidelijkheid en details geven. Dit is een geweldige spirituele ervaring, de gelegenheid om van de kennis die jouw ziel heeft te profiteren.


Wij behandelen o.a. :

Angsten
Trauma’s
Depressie’s
Hypogondrie
Pijnbestrijding
Slaapproblemen
Vermoeidheid
Somatische klachten

Gespecialiseerd in:

Hulp bij ziekteverwerking
PTSS

Zoeken